Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 95

Рохан се опитва да нападне Анупама, но Ануж се намесва и го предупреждава строго. Рохан заплашва да очерни Нандини, ако Ануж се намеси, но Ануж контрира, като заплашва да разкрие незаконните дейности на бащата на Рохан, свързани с фалшиви лекарства. Рохан е уплашен и Ануж изисква от него да се извини на Самар и Нандини и да изтрие всички снимки с Нандини.

Междувременно Лила упреква Анупама, че е довела Ануж на събитието. Самар разкрива, че той го е поканил. Лила настоява Анупама да изгони Ануж.

Самар научава от Ануж, че Рохан е с него, и се втурва с Нандини към Ануж. Ванрадж видимо се ядосва, когато вижда Рохан. Ануж се намесва и моли Ванрадж да се въздържа, като обяснява, че Рохан иска да му каже нещо. Рохан се извинява на Нандини и семейство Шах за неприятностите, които е причинил, и признава, че сега разбира, че любовта трябва да се заслужи, а не да се взема със сила. Той признава, че е нападнал Анупама, за да отмъсти на Самар и Нандини, като отбелязва, че Ануж е защитил Анупама. Анупама и останалите остават зашеметени. Рохан моли Ануж да не замесва полицията и обещава да стои далеч от Нандини. Ануж се съгласява да не се обажда в полицията, стига Рохан да удържи на думата си.

Вижте също..

Утре в "Опасни улици": (23 май)

admin

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

admin

Епизод 82 (Ето какво ще видим) 22-ти май

admin

Днес (16-ти май) в “Скъпа мамо” Ето какво ще видим

admin

Утре (13-ти декември) в “Опасно изкушение” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy