Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 98

Междувременно Анупама търси благословия от Хасмук, Гопичан, Канта и Джигнеш. Пахи, Самар, Кинжал и Нандини я поздравяват, а Хасмук посвещава стихотворение на Анупама с помощта на Ануж. Ануж подарява подарък на Анупама, оставяйки я възхитена. Санджай и Доли се изправят срещу Лила и Ванрадж за неуважението им към Анупама, а Доли се отрича от Лила като своя майка. Лила обвинява Анупама, че е разрушила семейните им отношения, но Доли я поправя, заявявайки, че Анупама не е причинила раздялата. Ванрадж се вбесява и решава да премахне името на Доли от документите за собственост.

Анупама изказва благодарност на всички за това, че са направили деня ѝ специален, но изпитва тъга, защото ѝ липсват Паритош и Лила. Хасмук, Канта, Ануж и други споделят мъката ѝ. От друга страна, Кавия и Ванрадж оказват натиск върху Доли да подпише документите. В крайна сметка Доли подписва документите.

По-късно Хасмук, Гопичан, Канта и Джигнеш, заедно с Пахи, Самар, Кинджал и Нандини, изпълняват танц, за да повдигнат духа на Анупама. Анупама се моли да се сдобри с Паритош и Лила. В дома на Шах Доли предупреждава Лила и Ванрадж, че действията им ще доведат до мрак в къщата, оставяйки ги в шок.

Вижте също..

„Пантанал“, еп.41 – какво ще се случи…

admin

Йозге Йоздер – майка на 43

admin

Утре (23-ти юни) в “Откраднати мечти” Мерием казва на Айше и Сафие, че

admin

Панайот Панайотов в образа на Ал Бано с първа победа в „Като две капки вода“

admin

Утре (11-ти септември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy