Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 100

Лила притиска Ануж и Анупама да се оженят, за да избегнат критиките на обществото. Тя това да стане незабавно, за да спраъ клюките. Ануж, разярен от искането на Лила, взема вермилион, но вместо това нанася тилак на челото на Анупама, отказвайки да я приниди да се омъжи за него.

Анупама се изправя срещу Лила с молба за мир и разбирателство. Самар подкрепя майка си, докато Лила ги обвинява, че са разрушили щастието ѝ и са предизвикали раздор в семейството. Тя смята, че Анупама и Ануж са виновни, че семейството се отдръпва от нея. Напрежението ескалира, което кара Хасмух да поиска Лила да си тръгне, след което тя го обижда. Лила яростно го критикува за всичко и го обвинява, че не е направил нищо в живота си. Анупама я моли да не казва неща, за които после ще съжалява. Лила я отблъсква.

Ануж застава на страната на Анупама, а Хасмух се развиква на Лила да си тръгне. Тя твърди, че те са имали добър живот само заради сина ѝ и ако е зависило от него са щели да бъдат вечно бедни. Анупама защитава добродетелите на Хасмух, но Лила я пренебрегва. Джигнеш се опитва да се намеси, но Лила го отблъсква, отстоявайки правото си да говори със съпруга както си иска. Чичото на Ануж ѝ казва да внимава какво говори и да не обижда Хасмук. Анупама предлага Лила да излее гнева си върху нея, вместо да проявява неуважение към Хасмух.

Вижте също..

Епизод 40 (Ето какво ще видим) 20-ти март

admin

Чуй ме – Епизод 9 (Ето какво ще видим) 13-ти януари

admin

"Ти разкажи, Черно море": Охраната на Ведат застрелва Фатих; Джемил разбира що за човек е зет му (26 юли)

admin

„Какво ще кажат хората“ се завръща в ефира на bTV Comedy от 2 май

admin

"Дневниците на вампира" започва отново в българския ефир

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy