Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.71 – какво ще се случи…

Ферит реагира със смесица от недоверие и загриженост и се пита защо Пелин не му се е казала по-рано. Пелин обяснява вътрешния си смут и страх, особено по отношение на потенциалната реакция на Ферит. Тя признава, че се страхува, че той може да я накара да направи аборт. Пелин уверява Ферит, че не очаква нищо от него. Тя споделя своята уязвимост и признава, че се чувства уплашена въпреки подкрепата на семейството си. В отговор Ферит предлага думи на успокоение, въпреки че се подразбира, че не е готов да бъде баща.

Пелин уверява Ферит, че не очаква нищо от него, осъзнавайки границите на отношенията им поради брака му. Тя изразява благодарност за подкрепата му и се подготвя да си тръгне, но преди да си тръгне, Ферит я спира, за да я попита за пола на бебето. Когато научава, че е момче, лицето на Ферит се усмихва плахо, но от окото му се отронва сълза.

Междувременно Кязим научава, че Султан е давал противозачатъчни хапчета на дъщеря му, и предизвиква хаос в имението. Стига се до спор със семейство Корхан. Нухет наблюдава със задоволство. Ферит иска да види Султан на следващия ден.

Вижте също..

Утре в "Откраднати мечти": (14 юни)

admin

Днес (12-ти юни) в “Не ме оставяй” Дженгиз се разкайва за

admin

Утре в "Не ме оставяй": Елиф и Емре се събират; Бахар е отвлечена от Демир; Тарък отива да спаси дъщеря си, но е ударен от Ферайе в главата (22 юни)

admin

Утре (16-ти май) в “Опасни улици” Башак поема защитата

admin

Три сестри – Епизод 25 (Ето какво ще видим) 08-ми декември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy