Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 101

Анудж разсъждава върху поговорката за изплъзването на езика в състояние на гняв, като за доказателство посочва поведението на Лила. Анупама се страхува от последствията, когато Ванрадж научи за действията на Лила, признавайки недостатъците на Ванрадж като съпруг, но признавайки неговата преданост като баща и син. Тя със сълзи на очи моли Анудж да се върне се прибере в дома си, като обещава да се обади при нужда, и той си тръгва, докато тя тъгува заради унижението на Хасмух.

Междувременно Пахи изразява страха си от Лила пред Кинджал, която се опитва да вразуми Лила, но среща отказ. Доли се разплаква, докато Санджай я утешава. По-късно неспокойният Хасмух изчезва, което подтиква Анупама и Анудж да го търсят. Те откриват, че Хасмух търси информация за работа като охранител, за да не бъде в тежест на Анупама. Трогнати от неговата безкористност, те го завеждат в дома ѝ.

Лила пожелава на семейстовото щастлива нова година, но напрежението се задържа, тъй като Кавия настоява тя да прибере Хасмух обратно в къщата, обвинявайки Анупама за отсъствието му. Лила казва, че Хасмух ще се върне сам. Самар казва, че тя само се заблуждава. Лила се ядосва на Самар. Кавия подстрекава Лила срещу Анупама. Междувременно Анупама, Анудж и чичо му се опитват да развеселят Хасмух. Анудж се ангажира да сподели с Анупама отговорностите за Хасмух, а тя изразява благодарност за подкрепата му.

Вижте също..

Утре в "Доктор Чудо": (7 април)

admin

Утре (19-ти юли) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": (12 април)

admin

Тази седмица в „Домът в който си роден е твоята съдба“

admin

Епизод 9 (Ето какво ще видим) 16-ти април

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy