Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 105

Въпреки усилията на Анупама да посредничи, ситуацията остава нестабилна, а Ванрадж и Кавия са в ожесточено противопоставяне. Анупама, обременена от разиграващата се драма, се доверява на Ануж, изразявайки съпричастност към Кавия въпреки сътресенията, които е предизвикала.

Анудж изпраща Анупама до дома ѝ, като я убеждава да си почине. Анупама се съгласява с него, като изразява убеждението си, че някои неща вече са в ръцете на съдбата. Междувременно Кавия, която се чувства изолирана без приятели и семейство, осъзнава, че не може да понесе загубата на Ванрадж. Размишлявайки върху мъдростта на Анупама, тя решава да поправи развалените отношения.

Благодарна за непоколебимата подкрепа на Ануж, Анупама изразява своята признателност, което кара Ануж закачливо да отхвърли благодарността ѝ. Той я информира за предстояща среща в Ахмедабад, като я подтиква да се подготви.

В дома на Шах Лила предлага на Кавия прасад и ѝ помага да се оправи. Търсейки намесата на Лила, Кавия я моли да убеди Ванрадж да не се развежда, но Лила запазва позицията си да остави брачните им дела на съдбата.

Вижте също..

Утре в "Почукай на вратата ми": (27 юни)

admin

Утре (12-ти юли) в “Богатите също плачат” Луис Алберто не

admin

Днес (03-ти май) в “Мрежа от лъжи” Асия е щастлива, че

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

Утре (05-ти май) в “Доктор Чудо” Ферман обяснява на Дорук, че

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy