Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.76 – какво ще се случи…

Подозренията на Сейран нарастват и тя се пита дали има нещо, което Ферит не ѝ казва, и дори предполага, че в живота му има друга жена. Ферит отрича обвинението и призовава Сейран да не се поддава на подобни мисли. Сейран настоява да получи отговори, като го притиска и изисква да разбере кой стои зад станалото. Ферит обещава да разкрие истината и да се изправи срещу отговорното лице.

Сейран изразява увереността си, че Ферит отново ще я измами, и изразява съжаление, че не може да се измъкне от цикъла на лъжите и измамите в живота си. Ферит казва, че живота му е такъв защото е част от богато семейство и няма какво да направи. Сейран изразява недоумението си от думите на Ферит и скрива лицето си от притеснение.

Когато Ферит излиза, влиза Кязим и разпитва Сейран за сълзите ѝ, предизвикани от съпруга ѝ. Сейран отрича да е плакала, но баща ѝ вижда следи от сълзите ѝ и ѝ се ядосва, че не е задоволила нуждите на съпруга си.

Ифакат нарежда на телохранителя си Мустафа да следи Ферит. Ферит обвинява Тайлан, че е разпространил снимки от клуба, но Тайлан отрича. Абидин спекулира пред своя приятел, че Пелин може би е отговорна за снимките. Ферит се обажда на Пелин, иска да знае къде се намира и настоява за незабавна среща.

Вижте също..

Днес (18-ти юли) в “Вятърничав” Елиф заявява на Азизе, че

admin

Утре (06-ти март) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

„Свободна да избира“ еп. 221 – Ще се съберат ли отново Ануж и Анупама?

admin

„Семейството“, сезон 2, еп. 7: Девин се връща в имението на Сойкан!

admin

Утре в "Не ме оставяй": Тарък се влюбва в; Гьонюл и Юсуф се скарват заради (14 август)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy