Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 107

Малвика изненадва всички, обръщайки се към Анудж като към свой по-голям брат. Анупама и останалите са изненадани от това разкритие. Малвика обяснява, че нарича Ануж с името му, защото така се казва, и разпитва Ануж и Ванрадж дали се познават.

Ванрадж запознава Малвика със семейство Шах и тя го хвали, че е поканил на партито дори бившата си съпруга. Междувременно Нандини, Самар и Пахи обсъждат защо Ануж е скрил Малвика. Нандини предполага, че Анупама може да знае за Малвика, но Самар не е съгласен, наблюдавайки реакцията на Анупама.

По-късно Малвика моли Ванрадж и Ануж да я представят на другите им гости, което води до запознанство с Анупама. Малвика изненадва Анупама, като заявява, че са се срещали и преди, макар и непряко, чрез очите, поезията и разговорите на Ануж. Ануж изглежда потресен от откровението на Малвика.

След това Малвика кани Ванрадж на фотосесия и насърчава останалите да се насладят на партито. Анупама се конфронтира с Анудж за Малвика, който обяснява, че никога не е възнамерявал да я пази в тайна, а просто не е намерил подходящата възможност да разкрие съществуването ѝ. Малвика продължава да се забавлява с гостите, докато Кавия стои отстрани, завиждайки на развоя на събитията. Ванрадж признава, че първоначално е бил шокиран от новината, че Ануж е брат на Малвика.

Вижте също..

Утре в "Остани с мен: Безкрай": Прия се промъква в имението, скрита в чувал с картофи, упоява Гопика и застава до Сакшам на сватбата, но Гопика (5 септември)

admin

"Лечителят" – от 2 октомври по bTV Lady

admin

Тази вечер в „Мен не ме мислете“

admin

„Ничии и свои“ в „Темата на NOVA“

admin

Утре (24-ти октомври) в “Мистър Грешен” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy