Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.78 – какво ще се случи…

Нова прислужница на име Айсен започва работа в имението, Абидин привлича вниманието ѝ. Сехмуз, чичото на Пелин, открива, че Ферит е баща на детето ѝ, и иска да се срещне с двамата.

В едно кафене в търговски център Сейран се среща с момичето, което е целунало съпруга ѝ. Момичето признава на Сейран, че не знае, кой ги е снимал, но иска да говори с нея. Сейран е объркана и иска разяснения. Момичето признава за страстна среща с Ферит, чувствайки, че са споделили нещо специално, но е останала разочарована, когато той не се е свързал с нея след това.

Момичето изразява гнева си към съпруга на Сейран и признава, че е искала да разкрие действията му пред нея. Сейран ѝ благодари за срещата, като се опитва да контролира емоциите си.

Момичето си тръгва бързо. Сейран осъзнава, че версията на съпруга ѝ за събитията се различава значително от това, което току-що е чула. Междувременно момичето получава обаждане от Пирил, братовчеда на Пелин, и му казва, че Сейран е повярвал на нейната история. Тя решава да се срещне лично с Пирил, за да обсъдят всичко. Без да знае, Сейран я проследява. Сехмуз се кара на Ферит, че е баща на детето на Пелин, като подчертава сериозността на ситуацията, тъй като Ферит е оставил Пелин бременна.

Вижте също..

Хазал Кая и Берен Саат се помириха

admin

Утре в "Бараж": Назъм вижда Нехир и Тарък в леглото (28 септември)

admin

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 13 (Ето какво ще видим)

admin

Състояние на връзката: сложно е

admin

„Светът на здравето“ се завръща с нов сезон от 16 септември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy