Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 109

Ануж се сблъсква със случаен човек, който му казва къде е Малвика. Ануж се ядосва, когато човекът поставя под съмнение здравия разум на Малвика, но Анупама го успокоява. Междувременно чичо му се притеснява за Малвика и иска да обсъди случилот се с Хасмух, но не успява да се свърже с него. Малвика моли Ванрадж да ѝ позволи да остане в къщата, но Кавия ѝ предлага вместо това да отиде в хотел. В крайна сметка Ванрадж разрешава на Малвика да остане при семейство Шах, което много я радва.

Ануж и Анупама научават за престоя на Малвика при Шах. Кавия е разстроена от решението на Ванрадж да приюти Малвика. Малвика се намесва, за да предотврати евентуален конфликт, и предлага да си тръгне, ако се наложи, но Ванрадж и Хасмух я убеждават да остане. Когато Ануж пристига, той упреква Кавия за грубостта ѝ.

Ануж се опитва да убеди Малвика да се върне с него у дома, но тя отказва, като посочва, че предпочита да остане при Шах, докато гневът ѝ утихне. Анупама подкрепя решението на Малвика, което шокира Кавия и Лила. Малвика уверява Анупама в липсата на гняв към нея, а Анупама подчертава пред Малвика важността на братските и сестринските връзки.

Вижте също..

Чуй ме – Епизод 23 (Ето какво ще видим) 02-ри март

admin

Документален филм за Силвестър Сталоун по Netflix

admin

Епизод 258 (Ето какво ще видим) 05-ти април

admin

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

admin

„Опасно изкушение“ с.6, еп.74 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy