Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.84- какво ще се случи…

Разгневен, Кязим се връща в имението. Той обаче решава да изчака докато Суна и Кая подпишат брачното свидетелство, преди да предизвика скандал. Суна облича сватбената си рокля. Тя обаче не е щастлива. Тя продължава да мисли за това, което е открила днес. Опитва се да каже на сестра си, но не успява. Подобно на баща си, тя решава да изчака сватбата ѝ да бъде финализирана, преди да признае истината.

В разгара на сватбените тържества Нухет получава обаждане от Зеррин, майката на Пелин, която изразява загрижеността си относно техните планове. Уверявайки я, че всичко е под контрол и никой не подозира нищо, Нухет затваря и се свързва със Сехмуз, като го призовава да побърза.

Когато Кая и Суна сядат на сватбената маса, церемонията внезапно е прекъсната от неочакваното пристигане на Сехмуз и неговите телохранители. Сехмуз иска да разбере къде е Пелин. Сейран и Халис отправят съмнителни погледи към Ферит.

Междувременно Нухет се втурва към къщата на прислугата и настоява Пелин да дойде, като предупреждава за намеренията на Сехмуз да навреди на Ферит. Докато Пелин бърза към имението. Нухет с нетърпение очаква развоя на събитията.

Вижте също..

„Скъпа мамо“, еп. 146 – Ще успее ли Мурат да намери Назлъ?

admin

Утре (10-ти юли) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 20 (Ето какво ще видим)

admin

Утре (08-ми юни) в “Лявата ми половина” Ето какво ще видим

admin

Епизод 242 (Ето какво ще видим) 25-ти април

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy