Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Преплетени съдби“, еп. 68: Йълмаз спазва обещанието си към Халил…

Действието се пренася в къщата на Йълмаз, който казва на Кадер да не го чака, защото отива да говори с Халил, след толкова много години.

Йълмаз отива при Халил и му казва, че ще започне от най-сложното. Йълмаз обвинява Халил, че го гледа като враг, дори не му се усмихва.

-Аз няма да ти се усмихвам, това го пропускаме.

-Защо?

-Защото ти сам обичаш да се усмихваш, затова да пропуснем това и разкажи за следващото, което е по-ред – предлага Халил.

-Ех, ти, Халил, как лошо се държиш с баща си?! Но, напразно се държиш така, защото аз и капка не съм ти причинил от това, което моя баща ми причиняваше. Ти въобще не можеш и да си представиш, какво означава лош баща!

Действието се връща назад, разкривайки лошото отношение на бащата на Йълмаз към него в детството. Баща му го е наказвал и биел, за да го накара да не се страхува, а да внушава страх у другите.

Действието се връща в настоящето. Халил отговаря на Йълмаз, че много добре знае какво е лош баща, че той стои пред него и му търси сметка. Йълмаз го обвинява, че Халил го е направил свои враг, защото така му е било по-лесно. Йълмаз се чуди, какво е щял да направи Халил, ако той е постъпил с него, като неговия баща.

-Той ме затвори с кучетата, защото знаеше, че аз се страхувам от тях!

-Затова ли, ти реши да унищожиш и нашия живот? Ти не караше само аз да страдам, но и сестрите ми, а мама почина заради теб! Какви ми ги разправяш сега? Не търси причината за злото, което си извършил извън себе си! Знаеш ли, защо аз не съм лош, г-н Йълмаз? Не е, заради това да ходя и да показвам, че съм добър човек! Работа не е в това!

-А в какво?

-Всичко е в това, да преодолееш, омразата и гнева си, които са вътре в тебе! Това ме държи на краката ми! За мен злото винаги си бил ти! Когато разбирах, че съм лош, аз си мислеха, че ще стана като теб, тогава ще е най-добре да умра. Разбера ли, защо аз не съм лош? А, ти, ако поне малко беше човек, щеше да се постараеш да бъдеш добър, след всичко, което е причинил баща ти. Точно така, както права аз! Давай разкажи, каквото искаше да ми разкажеш!

-Добре тогава слушай, защото ще я разкажа само един път!

Вижте също..

Днес (22-ри април) в “Нашата история” Чичо и племенник не успяват да

admin

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Гена вижда Сурия и Сикантар да се; Гена и Сурия сключват брак, но след това Сурия се разкрива и я кара да (31 май)

admin

Трима братя, три сестри с.2 еп.21 – какво ще се случи…

admin

Утре (22-ри ноември) в “Моето име е Мелек” Ето какво ще видим

admin

Афифе е бясна , че има недостойна снаха

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy