Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 115

Нандини и Кавия провеждат сърдечен разговор. Нандини настоява Кавия да прекрати връзката си с Ванрадж, тъй като той ясно е показал, че не я желае в живота си. Кавия, решена да оправи връзката си с Ванрадж, отхвърля предложението на Нандини да се върнат в САЩ без Ванрадж и Самар. Нандини уверява Кавия, че те ще се адаптират и ще се справят без тях.

Малвика се опитва да изненада Ванрадж, но той остава невъзмутим, свикнал с нейните лудории. Ванрадж се извинява за действията на Кавия по време на празненството. Малвика предлага подкрепата си, оценявайки неговата честност. Ванрадж, благодарен за разбирането и радостта, които Малвика е внесла в живота му, я нарича ласкаво “луда”.

Кавия се изправя срещу Анупама. Тя твърди, че Анупама е изпратена от свекървите ѝ. Анупама изяснява, че е дошла да види Нандини. Тя ги разпитва за решението им да заминат. Кавия предизвиква Анупама да се погрижи за самоуважението си, което кара Анупама да се съгласи, че ако решат да напуснат, трябва да го направят с достойнство, а не като жертви. Анупама насърчава Нандини и Кавия да се изправят срещу предизвикателствата и да се борят за правата си. Кавия търси съдействие от Анупама за намиране на работа.

Вижте също..

Утре (22-ри юни) в “Опасно изкушение” Ендер подозира че Чаатай и Йълдъз

admin

Утре (17-ти септември) в “Семейството” Ето какво ще видим

admin

Утре (26-ти септември) в “Бараж” Ето какво ще видим

admin

Моето име е Мелек, еп. 137: Халил дава на Мелек ключовете от къщата си…

admin

Днес (30-ти март) в “Черно-бяла любов” Аслъ и Ферхат се

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy