Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп. 1 : Наемателката – какво ще се случи…

Шахика идва в дома на дъщеря си Неслихан, за да види внука си. Бату пита баба си дали му е донесла подаръци. Шахика отбелязва, че болестта не е празник. Бату отговаря с негодувание в гласа, че баща му му дава подаръци, когато е болен. Шахика го уверява, че това не е правилно. Неслихан моли Айшил да нахрани Бату и моли майка си да излезе от детската стая.

След като се озовават в хола, Шахика отбелязва, че температурата на Бату е спаднала и следователно дъщеря ѝ трябва да присъства на шоуто днес. Неслихан възразява, отбелязвайки, че синът все още е болен, а дъщерята скоро ще се върне от училище. Шахика ѝ напомня, че си има бавачка, и дава на дъщеря си няколко майчински съвета:

– Лоялността на жената се проверява, когато мъжът няма нищо. А лоялността на мъжа се проверява, когато той има всичко.

– Какво означава това?

– Сляпа ли си? Съпругът ти стартира собствена линия за дрехи като главен изпълнителен директор. За първи път.

– И така?

– Значи ще има различни жени. Модели.

– Разбрах те, мамо. Толкова ми е писнало от твоето недоверие към Мурат. Моля те, престани с това. Ние сме женени от години и аз го познавам. Той няма да направи това. И аз не съм ти. Моят брак не е като твоя.

– Точно така! Ти не си като мен. Ти си страхотна майка и страхотна съпруга. – Шахика взема чантата си и тръгва към изхода. Неслихан тича след майка си, уверявайки я, че не е имала предвид това. Шахика спира на вратата и се обръща към дъщеря си:

– Виж, ако си страхотна майка, най-доброто, което можеш да направиш за тях, е да не ги оставяш без баща. На твое място щях да стана от дивана и да отида на модното ревю. В противен случай може да съжаляваш. Довиждане, скъпа. – Шахика напуска дома на дъщеря си, без да изслуша извиненията ѝ.

Вижте също..

Състояние на връзката: сложно е

admin

"Чуй ме" – премиерен турски сериал от 7 юли в България

admin

Тази седмица в „Без твоя поглед“

admin

Утре в "Остани с мен: Безкрай": Сакшам блъска Гопика с колата си; Гопика ревнува Сакшам от (15 август)

admin

„Опасно изкушение“ – големият финал

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy