Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Моето име е Мелек, еп. 143: Керем е обвинен в кражба! – какво ще се случи…

Махмуд се прибира вкъщи и отива направо в стаята си. Кадрие щастливо притичва, за да му каже, че е получила разрешение да се премести в стаята на Митхат. Махмуд мърмори, че тя винаги получава, това което си е наумила. Виждайки, че той не е доволен, Кадрие настоява за обяснение и нали си знам, че Махмуд си е Махмуд ѝ разказва за инцидента с Керем в бижутерийния магазин, но моли Кадрие това да си остане между тях.

Аслъ казва на Фунда, че компютърът ѝ се е счупил и тя има нужда от нов. Фунда отказва и Аслъ нацупена си отива в стаята, а Алпай казва на Фунда да напомни на Аслъ, че тя е на гости и той не иска да вижда такова отношение в къщата.

Дефне със съгласието на Мелек напуска къщата, за да предаде бродираната кърпичка. Останалите членове на семейството са насядали в двора, когато Кадрие започва да коментира как трябва децата да се държат под контрол, иначе ще има проблеми! Сигурно се досещате какво ще последва….

Пристига Сеит Али и пита къде е Махмуд. Кадрие изчаква да я попита, защо си е в стаята и казва, че Махмуд е малко разстроен от Керем и им разказва всичко, което се е случило.

Керем се извинява на Мелек, че я е злепоставила пред Сеит Али. Той ѝ казва, че не е крадец, че не го е направил, а тя го уверява, че му вярва и знае, че той никога не би направил подобно нещо. Мелек му казва да не се притеснява, че Махмуд се занимава с въпроса, но той трябва да внимава с приятелите, които избира. Той обещава, че повече няма да се вижда с това момиче и че ще се извини на дядо си и на леля си.

Махмуд казва на Сеит Али, че знае, че Керем не е направил това, и Сеит Али се съгласява. Нефизе пита Кадрие какво печели от това, че създава проблеми? Трябвало ли е тя да извади на показ нещо подобно. Не можеше ли да види, че Махмуд е оправил ситуацията и как е посмяла да го доведе до знанието на Сеит Али и Мелек… Това беше сърцераздирателно да се гледа, тъй като Кадрие не е достатъчно разкарана. Кадрие се намръщва, става, за да отиде в стаята си, мърморейки, че за пореден път тя е виновна. Махмуд я последва до стаята и я пита защо е направила това… особено след като е обещала, че това ще остане между тях. Кадрие отново не вижда нищо лошо в това, което е направила.

Вижте също..

Утре (22-ти октомври) в “Дъщерята на посланика” Ето какво ще видим

admin

Мрежа от лъжи – Епизод 56 (Ето какво ще видим) 18-ти декември

admin

Трима братя, три сестри – Сезон 2 Епизод 1 (Ето какво ще видим)

admin

“Казвам се Фара” – нов турски сериал в България

admin

„Наследство“ еп.306: Сехер отива да се сбогува с Яман в ареста!

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy