Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 120

Анупама и Ануж решават да се съсредоточат върху работата си и да се подкрепят взаимно. Те танцуват заедно и Анупама се моли за тяхното благополучие. Междувременно Лила разпитва Кавия за партньорството ѝ с Ванрадж, което предизвиква напрежение в отношенията с Хасмух. Ванрадж се защитава.

Когато Анупама пристига, Ванрадж я критикува, че раздава сладкиши за това, има нова връзка. Самар защитава Анупама, като обяснява, че тя възобновява своята академия за танци. Ванрадж обвинява Анупама в липса на срам, че дели стая с Ануж, но Анупама се застъпва за себе си, разкривайки, че Ануж е неин съсед. Лила застава на страната на Ванрадж, което предизвиква допълнително напрежение.

Анупама се противопоставя на очакванията на Лила, че тя ще се омъжи за Ануж, а Ванрадж се намесва, твърдейки, че Анупама няма да се омъжи за Ануж, защото той вече не е богат. Анупама напомня на Ванадж, че той не е бил заможен, когато тя се е омъжила за него, и подчертава, че Ануж е обогатил живота ѝ с уважение, любов и значимост. Тя предизвиква Кавия да посочи някакви подобни подаръци от Ванрадж, оставяйки Кавия без думи. Чувствайки се неудобно да обсъжда подобни въпроси пред Лила и Хасмук, Анупама се извинява и заявява отказа си да се омъжи за Ануж по обществени причини, настоявайки, че ще вземе решение едва когато се почувства готова.

Вижте също..

Утре в "Опасно изк.": Йълдъз отмъщава на Чаатай, като (22 юни)

admin

Новият епизод на Вкусът на България отвежда зрителите до крепостта „Баба Вида“

admin

Днес (10-ти юли) в “Почукай на вратата ми” Еда е в парка.

admin

“Ти разкажи, Черно море”: Кого ще избере Нефес: Ийт или Тахир?

admin

Има ли любов между Гьозде и Емре извън снимачната площадка на “Златно момче”?

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy