Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп.9 : Неслихан вижда как Мурат се целува с Дамла – какво ще се случи

Неджати се опитва да влезе на презентацията, но охранителят не го пуска, обяснявайки, че името му не е в списъка на гостите. Дамла забелязва чичо си на входа, тича при охраната и го уверява, че познава този човек. Веднага след като охранителят си тръгва, Дамла пита чичо си защо е дошъл тук.

Неджати с усмивка ѝ съобщава, че е дошъл да поздрави зет си. Дамла моли чичо си да си тръгне. Неджати съобщава, че няма да си тръгне, докато не поговори със зет си. Той иска да го попита колко е готов да плати за мълчанието му. Дамла моли чичо си да си тръгне и обещава, че Мурат непременно ще се срещне с него, но сега мястото е пълно с хора и е невъзможно да се стигне до Мурат.

Неджати решава да поговори с Шахика. Дамла, разбирайки, че чичо ѝ няма да си тръгне, докато не получи това, което иска, го моли да изчака, обещавайки, че ще доведе Мурат при него.

Дамла се приближава до Мурат и му прошепва на ухото: „Чичо ми е тук. Трябва да поговорим“.

В този момент Неслихан намира съпруга си с очите си и вижда как Дамла му шепне нещо на ухото, след което излиза. Няколко секунди по-късно и Мурат излиза.

Неслихан вижда мъжа си да влиза в сградата на компанията и го последва.

След като изкачва стъпалата, Мурат се приближава до Дамла. Момичето казва на Мурат, че чичо ѝ е дошъл на презентацията и иска пари за мълчанието ѝ.

Неслихан също изкачва няколко стъпала и наблюдава приятелката си и мъжа си през парапета. Дамла уверява Мурат, че няма нищо общо с това. Тя никога не би го подставила. Мурат обгръща с длани лицето на момичето, привлича я към себе си и я целува по устните.

Вижте също..

Шоута на Рачков се превръща в екстремна Арена

admin

„Опасно изкушение“ с.6, еп.25 (bTV) – какво ще се случи…

admin

“Моето име е Мелек”: Дефне е простреляна

admin

Епизод 9 (Ето какво ще видим) 15-ти август

admin

Утре в "Откраднати мечти": (7 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy