Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 124

Кинджал успокоява Анупама и Ануж, че може да се справи с всички проблеми, но Ануж настоява тя да се отпусне и изпраща Анупама с нея при гинеколога. Ануж изпраща SMS на Анупама, в който я информира, че ще я чака на вечеря, и Анупама тръгва с Кинжал. Междувременно Рахи разпитва Ванрадж и Кавия за закъснението им, като се подиграва на Ванрадж, че все още е служител. Ванрадж отвръща на удара, утвърждавайки властта си и заплашвайки да изгони Рахи. Лила го информира, че Кинжал и Анупама са отишли на гинеколог. Хасмук се притеснява за по-нататъшното присъствие на Анупама поради бременността на Кинджал, която може да повлияе на щастието ѝ.

Рахи информира Ванрадж, че Ануж се е върнал в света на бизнеса, като Анупама го подкрепя, но Ванрадж остава невъзмутим. В болницата лекарят съветва Кинджал да е спокойна, за да избегне усложнения, което я кара да се притеснява. Анупама успокоява Кинджал и решава да се грижи за нея.

Ануж чака Анупама на вечеря, като получава обаждане от Ванрадж, който го поздравява, че е осигурил инвеститор за стартиращата си компания, и предлага собствената си инвестиция. Ануж отхвърля предложението на Ванрадж. Самар съветва Паритош да подкрепи Кинжал.

Вижте също..

Утре (07-ми декември) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Днес (05-ти октомври) в “Почукай на вратата ми” Ето какво ще видим

admin

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 70 (Бг аудио)

admin

Откровенията на Сейран и предупреждението на Пелин

admin

Утре в "Домът": (11 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy