Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 125

Докато семейството си разменят пожелания за Холи, Анупама се изчервява, докато се приготвя. Самар я дразни, че чака Ануж да нанесе цветовете. Самар съветва майка си да заключи вратата, за да попречи на другите да нанесат боите, преди Ануж да пристигне.

Междувременно Ванрадж се приближава до Анупама с боя в ръка, опитвайки се да я подмами да нанесе цвета. Анупама осъзнава намеренията на Ванадж и го призовава да запази самообладание по време на празника. Ванрадж се гренви.

В разгара на празненството Кинжал се закашля и Паритош ѝ се притичва на помощ, извинявайки се за миналите си действия. Кинжал отказва да прости на Паритош. Ануж вика Анупама в градината, докато Ванрадж нетърпеливо я чака да излезе от стаята си, решен да попречи на срещата им.

Лила се намесва, за да попречи на Самар и Доли да си играят повече с боите, казвайки, че ѝ е дошло до гуша. Хасмук пита за Анупама, а Самар му съобщава, че тя чака Ануж. Анупама решава да излезе от къщата с помощта на стълба, знаейки, че Ванрадж няма да отстъпи лесно. Джигнеш чака Рахи, но Самар и Хасмук разкриват, че не са я поканили, което разстройва Джигнеш. Анупама успява да излезе. Междувременно Самар си спомня за последния си Холи с Нандини и отказва покана за Холи парти, тъй като все още му липсва.

Вижте също..

„Наследство“ еп.264: Яман намира Сехер и Юсуф, но е много лошо ранен!

admin

„Наследство“ еп.286: Яман най-накрая намира Сехер и Юсуф, НО.. какво ще се случи

admin

Утре (17-ти ноември) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

Днес (08-ми април) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

bTV обяви коя е новата треньорка в "Гласът на България" – една от най-известните и обичани певици у нас

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy