Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.272: Зия се хвърля от балкона на имението – какво ще се случи…

Яман е при лекаря на Зия. Той изразява мнение, че Зия може да стане агресивен, когато има пристъпи.

-Да, такива пациенти като г-н Зия по принцип са спокойни, но когато получат пристъп, може да станат агресивни, дори нападателни.

-Но, кога се получават пристъпи? – пита Яман.

-При г-н Зия имало такова нещо? – пита учуден лекаря. – С нещо сериозно ли сте се сблъскали? Проявявал ли е насилие?

-Аз познавам брат ми по-добре от себе си, толкова много пристъпи съм видял и никога на никой не е направил нищо лошо.

-Вие при всички негови пристъпи ли сте били? Защото може когато вас да не ви е имало, той да е показвал яростта си по-друг начин. Може да не сте следили внимателно за него. Може по-рано да е имало подобни ситуации, но вие да не сте знаели.

-Не! Това не може да бъде! – става ядосан Яман от стола и като вади от шишето лекарствата на Зия, пита лекаря за какво са тези лекарства, който пие толкова много години. Яман ударя ядосан лекарствата в бюрото и капсулите се разтварят.

Лекарят вижда, че цветът на лекарствения прах не е такъв, какъвто трябва да бъде. Той веднага го изпраща за експертиза и се заклева, че това не са лекарствата, които е написал в рецептата. След като експертизата е готова лекарят обяснява на Яман, че тези лекарства, които Зия е вземал, може да побъркат човек и е уверен, че някой специално е направил това, за да навреди на брат му. Яман веднага се досеща, кой може да е този човек -Икбал. Лекарят казва, че ще трябва да мине време, за да може лекарствата да спрат да действат на Зия, затова не трябва да оставя брат си Зия сам.

Чувайки това Яман е убедена, че Зия ще да е убил и двете – и Икбал, и Кевсер, като подозира, че го е направил под въздействието на грешното лекарство. Яман побеснял ударя по бюрото на лекаря.

Вижте също..

Утре (07-ми февруари) В “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Тази седмица във „Вятърничав“

admin

HBO Max се превръща в Max

admin

"Остани с мен: Завинаги": Гена решава да избяга от затвора; Сикантар ще убие Сурия; За да спаси Сурия, Гена се съгласява да се омъжи за (15 юни)

admin

Утре (11-ти януари) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy