Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” – какво ще се случи в епизод 127

Анупама научава, че е спечелила трофея. Самар насърчава Анупама да изрази щастието си, докато Ванрадж саркастично пита за чувствата на Самар относно победата на Анупама. Той споменава за шума около предложението на Анупама към Ануж, прочитайки коментари, които Рахи и Кавия намират за забавни.

Анупама уверено отговаря на забележките на Ванрадж, заявявайки, че не се влияе от подобни коментари. Лила поставя под съмнение здравия разум на Анупама заради любовта ѝ към Ануж, като я призовава да се засрами и да вземе предвид мнението на обществото. Анупама заявява, че мнението на обществото не я притеснява.

Лила и Анупама влизат в остър спор. Ванрадж се опитва да се намеси. Анупама отказва да му позволи да се намеси, припомняйки си как е мълчала, когато Рахи, Лила и Ванрадж са я обвинявали преди. Кавия настоява Рахи да накара Анупама да замълчи, а Рахи предлага на Кавия да го направи сама. Лила обвинява Анупама в безсрамие. Анупама уверено защитава любовта си, отказвайки да позволи на семейната критика да ѝ повлияе.

По-късно Анупама предизвиква Ванрадж да се изправи срещу нея и Ануж, ако е толкова силен. Паритош и Пахи наричат Анупама безсрамница, но тя отвръща, че именно нейното щастие ги смущава, и ги пита дали една майка няма право да живее щастливо. Семейство Шах остава смаяно от думите ѝ.

Вижте също..

Утре във "Вятърничав": (10 август)

admin

Утре в "Не ме оставяй": (6 април)

admin

Неслихан Атагюл и Кадир Доулу очакват първа рожба

admin

„Пантанал“, еп.34 – какво ще се случи…

admin

„Мащехата“, еп.34 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy