Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп.101 – какво ще се случи…

Халис ядосано удря с бастуна си по масата, от което тя пада. Латиф се втурва в стаята, последван от Орхан, Ифакат и Асуман. Халис с огорчен глас се оплаква как работата на целия му живот е била съсипана. Обвинява семейството си, че е пропиляло усилията и младостта му, обвинява ги за сегашните им проблеми, особено по отношение на Сейран.

В апартамента на Гюлгюн, тя забелязва, че Сейран не може да спи и стой до прозореца. Гюлгюн се опитва да я утеши. е я пита дали наистина вярва, че не е направила нещо лошо. Гюлгюн отговаря, че дали Сейран е постъпила правилно, зависи от гледната точка. Тя признава, че Сейран сигурно е преживяла много. Гюлгун се извинява за участието си в страданието на Сейран, признавайки грешката си. Тя добавя, че може би е била малко пристрасна в думите си пред камерите.

Сейран отговаря, че по време на интервюто е била изпълнена от гняв и омраза. Думите просто са се излели от нея. Тя не знае как се е стигнало до това. Гюлгюн казва, че заключението на Сейран е било правилно. Тя добавя, че тя е допуснала грешка, като се е омъжила в името на традицията, което е довело до нещастен брак. Въпреки усилията си да помогне на Сейран в къщата, Гюлгюн чувства, че това не е било достатъчно, както обикновено. Сейран успокоява Гюлгюн, като я прегръща и ѝ казва да не мисли така, настоявайки, че това не е вярно.

Вижте също..

Утре във "Врагът отблизо": Убийство; Роксана иска да помогне на Тилапия (3 август)

admin

„Наследство“ еп.329: Зия вижда майка си! Яман не вярва, че е била тя!

admin

Ифакат търси начин да елиминира Сейран

admin

Утре (21-ви юли) в “Наследство” Сехер е отведена в полицейския

admin

Утре в "Доктор Чудо": (5 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy