Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Моето име е Мелек, еп.155: Йомер участва в битка, а Дефне е в шок…

Джумали пристига в конака на Карадаа и вижда, че всички дами изглеждат много тъжни, и пита дали има погребение, за което не са му казали. Те му обясняват, че нямат никакви новини за Йомер. Джумали скрива притеснението си, като им казва, че трябва да се гордеят с всички войници и да запазят добро настроение.

По време на вечерята семействата Карадаа и Ширхан забелязват близостта между малкия Али и Халил, когато телефонът на Дефне започва да звъни.

Всички мислят, че е Йомер, но за голямо разочарование на всички това е Керем, който казва, че ще се прибере късно.

Дефне иска да отиде в стаята си, но Нефизе ѝ казва, че трябва да се храни, да се грижи за себе си. Зюмрют проявява изненадващо разбиране към Дефне и твърдо ѝ казва, че знае, че е тежко да чакаш войник, но как ще мине времето, ако тя продължава да е разстроена? Сеит Али ѝ казва, че Йомер ще ѝ се обади веднага щом може, тя трябва да бъде оптимист. Вилдан също ѝ казва, че разбират чувствата ѝ и Йомер ще се разстрои, ако види как се чувства тя. Джумали казва, че никой не трябва да се отчайва.

Джумали, Зюмрют и Вилдан се прибират вкъщи, всеки със своите неизказани притеснения за Йомер. Джумали се моли на Бог да не им позволи да преживеят загубата на още един син.

Вижте също..

Турски сериал отличен с награда „Еми“

admin

Демет Йоздемир се развежда

admin

„Наследство“ еп.233: Икбал решава да убие Сехер – какво ще се случи…

admin

Утре (31-ви март) в “Не ме оставяй” Елиф споделя с Емре, че

admin

Лятната програма на NOVA

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy