Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 103 – Сейран е измамена и унижена!

Сейран и съпругът ѝ отиват да видят сестра ѝ. Съпругът ѝ я предупреждава за потенциалното агресивно поведение на сестра ѝ. Сейран пита защо Суна би била зле настроена към нея. Ферит я пита дали наистина не разбира как е навредила на семейството с интервюто си. Той я пита какво според нея дядо му би направил с останалите членове на семейството след като се е отрекъл от него. Сейран него взема на сериозно и смята, че Халис ще се справи със ситуацията.

Ферит размишлява върху своята репутация на непохватен внук на Халис Корхан, като отбелязва, че въпреки собствените си лудории, те никога не са накърнили значително репутацията на семейството. Действията на Сейран обаче дълбоко накърняват името на семейството им само за една нощ, като нарушават дългогодишната работа на дядото му. Сейран саркастично нарича това наследство “царство на страха”, но Ферит настоява, че дядо му е бил доминираща сила на техния пазар, оприличавайки го на лъв, който се е борил яростно, за да запази позицията си въпреки предателствата и неуспехите

Ферит обвинява Сейран, че е разрушил равновесието, и я предупреждава, че дядо му, който сега е наранен и ядосан, ще търси отмъщение без милост. Той добавя, че Суна е стресирана защото осъзнава това.

Вижте също..

Утре в "Опасни улици": (6 април)

admin

Утре в "Ти разкажи, Черно море": (6 април)

admin

Новият епизод на „Бригада Нов дом“ ще напомни на всички кои са важните неща

admin

Утре в "Наследство": Сехер спира Яман, който иска да удуши; Юсуф е настанен в дома за деца, а там (21 юни)

admin

„Наследство“ еп.240: Икбал е сигурна, че Зия я е видял! – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy