Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 132 – Анупама се подготвя за сватба сред семейни драми!

Междувременно Хасмук прави планове за маникюра на Анупама и я прави щастлива. Анупама пита защо прави толкова много, а Хасмук отклонява въпроса, като се преструва, че това е, защото майка ѝ не е наблизо. Той се чувства притеснен, но го прикрива, преструвайки се, че е добре. Лила се подиграва на Анупама, но Хасмук я защитава, като моли Лила да си тръгне, ако не може да оцени жеста му.

По-късно Анупама и Ануж се срещат, като и двамата са щастливи да се видят. Кинжал моли Ануж да се погрижи Анупама да се прибере вкъщи безопасно и той се съгласява. Анупама е изненадана, когато се озовават в магазин за диамантени бижута. Ануж я закача и ѝ предлага да избере годежен пръстен. Анупама е трогната, но се разплаква, припомняйки си миналото.

Междувременно Кинжал, Самар, Пахи и Паритош избират пръстен за Ануж, но Хасмук не го харесва. Те се опитват да го убедят, а Самар моли за Божията благословия. Ванрадж наблюдава от разстояние с тъжен поглед. Анупама казва на Ануж, че никога не си е представяла, че ще има диамантен пръстен, чувства се благодарна за жеста му и се разчувства.

Вижте също..

Нов трейлър на “Уроци по химия” с участието на Бри Ларсън

admin

Трима братя, три сестри с.2 еп.29 – какво ще се случи…

admin

Моето име е Мелек – Епизод 113 (Ето какво ще видим) 28-ми февруари

admin

Утре (30-ти октомври) в “Врагът отблизо” Ето какво ще видим

admin

Скъпа мамо – Епизод 107 (Ето какво ще видим) 02-ри септември

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy