Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 134 – Годежът на Анупама е пълен с изненади!

Ануж и Анупама споделят романтичен момент, забелязан от Ванрадж, който ги наблюдава. Те го игнорират и си тръгват. Лила е ядосана от разкритието на Джигнеш и той я предупреждава да не се намесва в сватбата на Ануж и Анупама, защото в противен случай ще прекъсне връзките си с нея. По-късно семейство Шах посреща Ануж и Анупама на церемонията и ръкопляскат.

Ванрадж и Лила се чувстват раздразнени, тъй като всички хвалят Анупама и Ануж. Те ги наричат знаменитости в реалния живот. Кинжал и Канта започват церемонията, като към тях се присъединяват и другите. Анупама иска благословията на Лила, но Лила отказва, с което разстройва Хасмух. Пахи моли Анупама и Ануж да позират за снимки. Рахи дразни Лила. Лила се ядосва. Рахи решава да отблъсне злите очи и рецитира стихотворение, в което критикува Анупама и Ануж. Ануж остава невъзмутим и се усмихва през цялото време. Рахи хвърля пари по Анупама и Ануж, което шокира семейство Шах. Анупама събира парите с помощта на други присъстващи.

Анупама порицава Рахи, че използва парите, за да отблъсне злото око, и предлага вместо това да нахрани бедните. Лила се подиграва на Рахи за това, че е била обидена от Анупама, а Ванрадж се съгласява. Рахи отвръща на удара, като заявява, че откакто е обеднял, Ануж купува вещи втора употреба, което го ядосва. Анупама се опитва да повдигне духа на Ануж, като танцува радостно с него, а към нея се присъединява и семейство Шах. Рахи предполага, че Анупама танцува, за да я накара да ревнува, но Кавия подкрепя Анупама. Рахи се оплаква.

Вижте също..

Утре в "Доктор Чудо": (18 май)

admin

Утре (20-ти ноември) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

Днес (29-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Ето какво ще видим

admin

Утре (04-ти септември) в “Ти разкажи, Черно море” Ето какво ще видим

admin

Инцидент на снимачната площадка на „Семейство”

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy