Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 135 – Ще разбере ли Анупама за болестта на Хасмух?

Анупама влиза щастливо в стаята си, запалва лампата и открива, че там я чакат Девика, Доли, Кинжал, Самар, Мину, Паритош и Пахи. Те ѝ обясняват, че ще живеят в една стая с нея до сватбата ѝ. Пахи споменава, че искат да прекарат време с нея, преди да замине. Кавия моли да се присъедини, като Девика я предупреждава да не създава проблеми. Анупама се съгласява. Тя трогната от любовта им към нея. По-късно Канта изненадва Анупама, като казва, че също ще остане.

Лила казва, че не може да спи заради предстоящата сватба на Анупама, а Хасмух моли Бог да му даде време, докато Анупама се омъжи. Той няма да съжелява ако умре, след като я види щастливо омъжена. Междувременно семейството играе игри и танцува. Самар споделя смесените си чувства към Кавия с Кинжал, Паритош и Пахи, като отбелязва добрите и лошите ѝ страни.

Канта говори с Анупама за предизвикателствата, с които ще се сблъска след сватбата, и я призовава да остане силна и да даде приоритет на Ануж. Анупама обещава да се вслуша в съвета на Канта, разбирайки колко е важно да постави Ануж на първо място.

По-късно Ванрадж се сблъсква с Анупама и ѝ се подиграва, че едва не е изгубила пръстена си, намеквайки, че няма да се справи с брака си, ако не може да се справи с пръстена. Той се опитва да я манипулира, за да се откаже от сватбата.

Вижте също..

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

admin

Утре (28-ми декември) в “Доктор Чудо” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": (17 април)

admin

Мелтем си взима документ за бременност

admin

„Плен“, еп.40: Орхун демонстрира колко много обича Хира! – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy