Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 136 – Сватба или трагедия?

Гопичанд отчаяно се опитва да скрие доклада за здравословното състояние на Хасмук, като дори се скрива в шкаф, за да запази тайната. Междувременно Малвика изразява силната си неприязън към Ванрадж и дори казва, че би го смазала, ако ѝ се отдаде възможност. Тя благодари на Девика за помощта при подготовката на мехенди и дискретно носи подаръци за семейство Шах, като ги крие от Ануж. Случайно обаче докладът за здравословното състояние на Хасмук попада сред подаръците.

Семейство Шах е облечено в лилаво за мехенди и санджата на Анупама. Кавия решава да си сложи мехенди и пита Рахи дали иска да се присъедини, но Рахи отказва, заявявайки, че е там, за да се забавлява. Паки прави комплимент на Канта, която отговаря скромно, че все пак е майка на булката. Междувременно Гопичанд пита Хасмук дали си е взел лекарствата, докато тревожно следи за скриванети на медицинските протоколи. Ванрадж търси Ануж, който е запленен от Анупама. Точно когато Ванрадж се приближава до него, Ануж внезапно си тръгва.

Семейство Шах отправя комплименти към Ануж и Анупама. Девика разкрива, че Самар, Паритош и Пахи сами са направили мехенди, което дълбоко трогва Анупама. Девика добавя, че са го направили и за Ануж. Той изразява благодарност, а Анупама търси Кинжал, за която се разбира, че не се чувства добре и ще се присъедини към тях по-късно. Семейството започва ритуалите, докато Ануж забелязва, че погледът на Ванрадж е вперен в него.

Вижте също..

Мрежа от лъжи – Сезон 2 Епизод 65 (Ето какво ще видим)

admin

Суна флиртува с Кая, а Абидин страда

admin

Утре в "Домът": (28 май)

admin

Джулия подготвя убийството на Хандан

admin

“Опасно изкушение”: Доан иска да види скалата, откъдето е хвърлена Йълдъз

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy