Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Наследство“ еп.282: „Ти не можеш да умреш! Защо ме накара да направя това?“

Сехер и Юсуф пристигат в болницата, в която докараха Яман. Сехер моли Юсуф да я почака на входа, а тя му обещава да се върне веднага.

Сехер влиза и чува как към информацията се приближава една мед. сестра, която пита, дали документите на Яман Къръмлъ са при нея. Момичето от информацията отговаря, че ги е изпратила в моргата.

Чувайки това сърцето на Сехер спира за миг. Покрай Сехер минава носилка, в която карат починал човек покрит с бял чаршаф към моргата. Сехер моли санитаря да спре. С треперещи ръце Сехер маха чаршафа и вижда Яман

-Не! Не! – плаче Сехер като обгръща лицето на Яман с двете си ръце.-Ти не можеш да умреш! Аз ти казах да си вървиш! Защо ме накара да направя това? Защо? Защо не си тръгна? Защо?

Сехер уплашена се събужда. Така разбираме, че посещението в болницата от Сехер е било само кошмар.

-Лельо, ти кошмар ли сънува? – пита Юсуф.

-Да, миличък, сънувах страшен кошмар!

Действието прескача във вечерта. Сехер и Юсуф пристигат и слизат от автобуса. Юсуф пита леля си, какво ще правят, а тя му отговаря, че ще намерят хотел, в който да пренощуват.

Към тях се приближава млад мъж, който се представя за таксиметров шофьор, но Сехер забелязва странно му поведение и му казва, че ги чакат.

Вижте също..

Финалите на УЕФА – пряко в каналите на bTV Media Group

admin

"Трима братя, три сестри" – сезон 2, най-новият сериал с Джейн Сиймур, румънският сериал "Кланът", премиерен сезон на "Безкрайна фиеста" – в каналите на bTV Media Group

admin

„Златно момче“, еп. 131 – Ферит не може да понесе раздялата със Сейран!

admin

Епизод 14 (Ето какво ще видим) 12-ти юли

admin

Сейран изчезва, Ферит е в шок

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy