Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 139 – Анупама започва нов живот с Ануж

Ануж изненадва Анупама, като ѝ подарява дома от детството ѝ, споделяйки мечтата си да я заведе там. Анупама е обзета от признателност и благодари на Ануж за този жест. Той я уверява, че завръщането ѝ в дома от детството ѝ след 27 години му носи радост, и я моли да не съжалява. Ануж отваря вратата на къщата и зашеметява Анупама. Чичо му, Девика, Паритош и семейство Шах ги посрещат. Те изпълняват заедно ритуала “грихправеш”, с което поставят началото на новия живот на Ануж и Анупама в новия им дом.

Анупама пита защо семейство Шах са там. Девика разкрива, че Ануж е организирал целия план да доведе семейство Шах за грихправеша за да се увери, че тя няма да пролее нито една сълза. Анупама е изненадана. Самар уверява, че всички искрено са ги посрещнали в къщата на Кападия. Ануж признава, че може да издържи всичко, но не може да понесе да види Анупама да плаче.

Анупама се опитва да докосне краката на Гопичанд, но той настоява тя да не прави това повече. Девика се шегува, че Анупама не е достатъчно млада, за да продължава да докосва краката ѝ, което предизвиква смях. Той подарява на Анупама бижута от майката на Ануж и обявява, че Ануж е прехвърлил къщата и бизнеса си на името на Анупама. Анупама се колебае дали да поеме такава голяма отговорност, но Ануж я убеждава, като казва, че тя знае как да се справи с това. Двамата подписват документите.

Вижте също..

Утре (03-ти октомври) в “Откраднати мечти” Ето какво ще видим

admin

“Скъпа мамо”: Заветът на Джемре

admin

“Кажете “Да” на булчинската рокля” с нов водещ и нов стил

admin

Утре (15-ти май) в “Огледален свят” Хората в дискотеката

admin

Моето име е Мелек – Епизод 142 (Ето какво ще видим)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy