Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Виола“ с втори сезон

В Италия започна излъчването на втория сезон на сериала „Виола като морето“ с Джан Яман и Франческа Чилеми в главните роли.

Преди дни първият епизод на новия сезон на сагата се появи на екран и веднага се превърна в най-гледаната поредица в ефира на телевизия Медиасет.

Сюжетът „Виола край морето“ се фокусира върху живота на журналиската Виола и полицейския инспектор Франческо Демир.  Красивата Виола пристига в Сицилия, за да се открие своя баща и лек за автоимунното си заболяване. В Палермо Виола среща Франческо и двамата започват заедно да разследват заплетени криминални случаи. Виола се бори със страничен ефект на болестта си – синестезия – неврологичен пробем, който й позволява да вижда в различни цветове чувствата и емоциите на заподозрените.

В края на първия сезон на сериала майката на Франческо решава да разкрие самоличността на неговия биологичен баща. Оказа се, че тя притежава само една фотография на бащата на Франческо –  същата, която има и Виола. В новите епизоди предстои да стане ясно дали Франческо и Виола наистина са брат и сестра.

Превъплъщението в образа на полицейския инспектор Франческо Демир се оказва голямо предизвикателство за турския актьор Джан Яман, на когото се налага да произнася репликите си на италиански език. „Взех уроци по дикция и вече се справям успешно със специфичния сицилиански диалект. Моят герои често използва саркастични изрази и заедно със сценаристите работихме много върху моят изказ“, признава Джан Яман.

Франческа Чилеми разкрива, че в продължението на „Виола край морето“ в Палермо ще пристигне нов главен прокурор. „Той е остроумен и интелегентен мъж, който ще бъде привлечен от чара на Виола. Ще опита да я убеди, че не бива да живее в една сграда с испектор Франческо Демир. Виола ще се заеме с нов проект и ще започне да води свой собствет подкаст, в които ще разказва за разследването на различни престъпления“, споделя Франческа.

Материалът „Виола“ с втори сезон е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Епизод 68 (Ето какво ще видим) 28-ми юни

admin

Утре (01-ви януари) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Утре (18-ти октомври) в “Опасно изкушение” Ето какво ще видим

admin

Каан Урганджъолу и Бурджу Денизер станаха родители

admin

“Скъпа мамо”: Мурат губи много кръв

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy