Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Новият сезон на “Бриджъртън” с дългоочаквана премиера

Историческата драма, превърнала се във феномен на малкия екрана, се завръща с трети сезон. Новите епизоди на “Бриджъртън” ще бъдат излъчени в платформата “Нетфликс” на две части – премиерата на първите четири епизода ще се състои на 16 май, а останалите серии ще бъдат достъпни за зрителите месец по-късно.

Третият сезон на поредицата, продуцирана от Шонда Раймс, ще се фокусира върху бавно разгарящия се романс на Пенелъпи Федърингтън и Колин Бриджъртън.  В главните роли отново ще се превъплътят актрисата Никола Кофлан и нейният колега Люк Нютън.

В последния епизод на сезон 2 Пенелопи, която се крие зад самоличността на мистериозната светска колумнистка лейди Уисълдаун, е съкрушена, след като дочу Колин да споделя на свои приятели, че никога не би я ухажвал.

Сериалът “Бриджъртън”, вдъхновен от романите на Джулия Куин, ще се отклони от сюжета на творбите на писателката. Очакваше се новият сезон да опише събития от третата книга “Предложение от джентълмен”, но вместо това сюжетът ще прескочи няколко години напред.

В предстоящите серии Пенелопи превъзмогва чувствата си към Колин и прави опит да открие мечтания съпруг, който да й осигури независимост, далеко от нейната майка и сестри. Грандиозните планове на Пенелопи обаче се провалят заради неувереността й. След края на лятото Колин се завръща в Лондон от дълго пътуване в чужбина, но остава разочарован, тъй като Пенелопи – единствената жена, която винаги го е обичала се отнася дистанцирано с него. За да спечели отново доверието на Пенелопи, Колин й помага да придобие самочувствие и да открие подходящия мъж. Когато неговите уроци обаче започват да дават желания ефект, той ще се запита дали Пенелопи не е жената на неговите мечти.

Материалът Новият сезон на “Бриджъртън” с дългоочаквана премиера е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Моето име е Мелек, еп.135:Сеит Али моли хазаина на Мелек да я изгони от дома ѝ

admin

Днес (30-ти май) в “Доктор чудо” Операцията на Шафак продължава

admin

“Казвам се Фара” – нов турски сериал в България

admin

Опасно изкушение – Сезон 6 Епизод 20 (Ето какво ще видим)

admin

Всичко, което трябва да знаете за новия турски сериал „Присъда“ по bTV Story

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy