Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 119 – Ферит и Сертер се сблъскват!

Пелин обяснява на Сертер, че Ферит не знае за тяхната връзка и тя иска да остане така. Тя разкрива, че публично е обявила, че е бременна с детето на женен мъж, защото чичо ѝ я е принудил, заплашвайки я, че ще я омъжи за друг, ако откаже. Тя подчертава, че чичо ѝ е много по-лош от г-н Халис и че нещата ще станат още по-лоши, ако той разбере. Сертер настоява тя да се направи на тестта, за да докаже твърденията си, като заявява, че няма да бъде убеден в противното.

Междувременно Ферит и Абидин пристигат на брега. Ферит се кара на Пелин и поставя под въпрос мотивите на Сертер. Ферит удря Сертер, но Абидин го отдалечава, за да предотврати по-нататъшна ескалация. Сертер спокойно заявява, че просто иска да е сигурен, че детето не е негово, и ще се върне към живота си, след като получи отговори. Той поставя под въпрос доверието на Ферит към Пелин, като го пита дали Ферит наистина смята, че Пелин някога не го е лъгала.

Ферит твърдо заявява, че детето е негово, и настоява, че не се нуждае от ничий съвети. Той отвежда Пелин и Пирил обратно в имението и казва на Пелин, че на следващата сутрин ще направят ДНК тест, но тя отказва. Ферит отговаря, че Бог вижда всичко и ще възнагради добрината му. Той обещава да ѝ се довери и да бъде търпелив, но казва, че ще направи теста след раждането на детето. Той предупреждава Пелин, че истината в крайна сметка ще излезе наяве, ако тя лъже.

Вижте също..

В сериала “Перлени Мъниста”, историята е силна и всичко върви добре!

admin

Утре (17-ти март) в „Опасни улици“ Башак казва на Селин, че

admin

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

admin

Остани с мен: Безкрай – Епизод 29 (Ето какво ще видим)

admin

„Мащехата“, еп.18 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy