Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Моето име е Мелек“, еп. 175: Йомер се извинява на Дефне! – какво ще се случи…

Дефне пристига в магазинчето за баклава и е посрещната топло от Джумали, а Йомер също изглежда щастлив да я види. Те отиват да седнат навън да обядват заедно и Йомер се чувства комфортно с тях.

Халил пристига в двора на Хана, като влачи със себе си Кенан.

Той обявява на всички присъстващи, че всеки, който разговаря или прави бизнес с Кенан, няма да бъде приятел на семейство Ширхан. Гневът на Халил го е накарал да унижи Кенан по най-неприличен за него начин. Кенан също така нетипично за него не се опитва да спре Халил.

Алпай е разгневен от това, което Халил е направил с Кенан, и пита Кенан защо не отвърне на удара и посочва как Халил е опетнил репутацията на Кенан. Кенан заплашва да убие Алпай, ако каже още една дума, и му казва да го остави на мира.

Нефизе пристига в селската къща, към която е била отправена в телефонното обаждане. Посреща я млада жена и се представя като Нефизе Ширет.

В имението на Карадаа Рейхан е обезпокоен от отсъствието на Нефизе.

Дефне и Йомер се наслаждават на времето, прекарано заедно докато се хранят. Кадрие разправя какво може да е накарало Халил да унижи Кенан пред всички. Митхат ѝ казва, че Кенан е замесен в толкова много подмолни сделки, че може да е всичко. Махмуд ѝ казва да си гледа работата.

Кадрие под претекст, че иска да си купи подправки, взема на подбив Зейнел, че не е направила нищо за сватбата с Юнзиле. Тя го пита дали не я подвежда и му казва, че има много мъже, които се интересуват от Юнзиле, и ако това не е така, те ще действат по съответния начин. Това действа според очакванията и подпалва Зейнел.

Вижте също..

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лейди е съсипана след смъртта на Мирея и Лилиана (24 май)

admin

Фатма Топташ се раздели с любимия си

admin

Утре в "Домът": (5 август)

admin

Утре (22-ри юни) в “Опасно изкушение” Ендер подозира че Чаатай и Йълдъз

admin

Тази седмица в „Откраднати мечти“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy