Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

„Имението Даунтън“ се завръща на голям екран

Историческата сага, превърнала се в телевизионен феномен, се завръща на голям екран. Джулиан Фелоус е готов със сценария на третия филм „Имението Даунтън“, а снимките ще започнат съвсем скоро, съобщиха в съвместно изявление продуцентските компании „Юнивърсъл пикчърс“, „Фокус фичърс“ и „Карнивал филмс“.

Режисьор на новата кинолента ще е Саймън Къртис, който през 2022 г. работи по втория филм от поредицата „Имението Даунтън: Нова ера“.

В главните роли отново ще влязат Хю Боневил (Робърт – патриарха на фамилия Кроули) и Елизабет Макгавърн (неговата съпруга Кора). Номинираният за награда „Оскар“ Пол Джамати ще пресъздаде ролята на брата на Кора – Харолд Левинсън. Той вече се превъплъти в този образ в специален епизод за Коледа. Доминик Уест, който играе героя на артиста Гай Декстър също ще е част от дългоочакваното продължение на „Имението Даунтън“. Към актьорския състав на филма се присъединява и Джоли Ричардсън – прочула се с участието си в сериалите „Клъцни-срежи“ и „Династията на Тюдорите“.

Първата серия на „Имението Даунтън“ беше излъчена за първи път във Великобритания през 2010 г. и успя да се задържи на екран в продължение на шест години. Интересът към сагата бе толкова голям, че продуцентите заснеха и два филма. Първият от тях се появи на големия екран през 2019 г., като сюжетът му се фокусираше върху посещението на крал Джордж V в Даунтън. В кинолентата семейство Кроули успя да предотврати заговор за убийството на края. Премиерата на втория филм „Имението Даунтън: Нова епоха“ се състоя през 2022 г.

Материалът „Имението Даунтън“ се завръща на голям екран е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (02-ри ноември) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

„Златно момче“, еп.49 – какво ще се случи…

admin

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 43

admin

Утре в "Доктор Чудо": (15 август)

admin

Утре в "Почукай на вратата ми": (26 юли)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy