Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 148 – Пахи се бунтува!

Лила е разгневена от поведението на семейство Кападия и го споделя със Ванрадж. Ванрадж, от своя страна, смята, че Пахи е прекалено наивна и се е сближила Адхик заради парите му. Той е недоволен от липсата на подкрепа от страна на Анупама. Анупама му опонира, като го обвинява, че вместо да реши проблема спокойно, само го усложнява. Ванрадж прехвърля вината върху Адхик, който признава чувствата си към Пахи. Барха се намесва и съветва Адхик да се откаже от Пахи.

Напрежението нараства, а Ванрадж и Анупама водят ожесточен спор за връзката между Пахи и Адхик. Пахи, разстроена, се разплаква. Кинджал, Самар и Паритош се опитват да я утешат, но тя настоява да остане сама. Пред тях тя защитава действията си и заявява своята независимост. Ванрадж, решен да прекрати всякакви контакти със семейство Кападия, обявява, че Анупама е единствената връзка, която остава между двете семейства. Лила отправя критики към облеклото на Барха, на което Анупама я защитава. Лила, обаче, не променя мнението си.

Ануж провежда сърдечен разговор с Адхик, в който Адхик ясно заявява, че макар да харесва Пахи, не търси връзка с нея. Ануж подчертава, че Пахи е и негова дъщеря, и съветва Адхик да стой далеч от нея. Загрижен за ситуацията в къщата на Шах, Ануж решава да остане настрана от страх да не разгневи още повече Ванрадж, като се доверява на силата на Анупама да се справи с нещата.

Вижте също..

Утре (06-ти юли) в “Мрежа от лъжи” Дерин уверява Арас, че

admin

Три сестри – Епизод 108 (Ето какво ще видим) 03-ти април

admin

Утре в "Почукай на вратата ми": (29 август)

admin

Утре (22-ри март) в “Мрежа от лъжи” Хиджран благодари на Асия, че

admin

„Ти разкажи, Черно море“: Грешно решение

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy