Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп.46: Мурат заплашва Дамла! Дамла се запознава с Мелис и е шокирана!

Неджати проследява колата на Балкан и научава къде живее Мурат. Дамла моли чичо си да ѝ изпрати адреса на Мурат и да направи няколко снимки. Неджати вижда как едно младо момиче се приближава до Мурат и го целува. Неджати съобщава на племенницата си, че Мурат си е хванал друга любовница.

Неджати се връща у дома. Дамла се опитва да се обади на Пойраз, но той не отговаря на обажданията ѝ. Неджати не разбира защо Дамла се е вкопчила в Пойраз, когато имат много по-сериозни проблеми. В края на краищата, ако Дамла влезе в затвора, животът ѝ ще приключи. Дамла почти разплакана отбелязва, че и без това няма живот. Не е като Неслихан. Неслихан има майка си, децата си. Всички мъже са в краката ѝ. А нея никой не я обича.

Неджати показва на племенницата си снимки на Мурат с новата му приятелка и настоява тя да се съвземе. Неджати я уверява, че тя все пак ще намери своя мъж и ще създаде семейство с него, но ако влезе в затвора, нищо от това няма да се случи. Дамла осъзнава, че чичо ѝ е прав, и решава първо да се справи с Мурат, а след това с Неслихан.

Дамла пристига в къщата, в която живее Мурат, и ревниво наблюдава как бившият ѝ любовник се целува с друга жена.

Мелис тръгва за болницата. Мурат обяснява, че не може да я придружи, тъй като е опасно да се появява на публично място. След като целува любовника си, Мелис се качва в такси. Дамла тръгва след момичето.

Вижте също..

Утре (01-ви февруари) в “Златно момче” Ето какво ще видим

admin

Спомени, който внасят ново усещане

admin

Утре в "Нашата история": (25 март)

admin

Утре в "Черно-бяла любов": (21 април)

admin

Три сестри – Епизод 46 (Ето какво ще видим) 08-ми януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy