Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

Мечтите стават реалност в премиерния бразилски сериал „Вярвай в себе си“

Вълнуващият сериал на „Globo“, който ще направи премиерата си у нас броени месеци след развръзката си в Бразилия, проследява трудния житейски път на талантлива жена, която в зряла възраст се впуска в преследването най-съкровеното си желание, доказвайки максимата, че никога не е късно да реализираш мечтите си. Стартът е на 30 май (четвъртък), а епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 18:00 ч., като ще са достъпни и онлайн на видео платформата VOYO.

Историята:

Преди 20 години талантливата Сол (Шерон Менезес) се отказва от преследването на мечтата си да стане певица в името на това да създаде стабилно семейство и да отгледа двете си деца. С годините младото момиче, чието сърце винаги е копняло за голямата сцена, се превръща в отдадена и трудолюбива жена, която изкарва прехраната си, като продава домашно приготвена храна в центъра на Рио де Жанейро в компанията на вярната си приятелка Бруна (Карла Кордозо).

Наред с динамичната си работа, Сол се грижи всеотдайно за дъщерите си – Дуда (Ману Естевао) и Дженифър (Бела Кампос), като издържа и съпруга си Карлао (Ше Моайс), който остава безработен след пандемията от COVID-19. Потънал в меланхолия, той дори не помага на Сол с домакинската работа, принуждавайки я да се разкъсва между семейните задължения и натовареното ежедневие.

Вижте също..

Утре в "Ямата": (26 април)

admin

“Мрежа от лъжи”: Новият приятел на Асия има амнезия и не си спомня, че е женен

admin

Епизод 248 (Ето какво ще видим) 22-ти март

admin

„Златно момче“, еп. 109 – Кязим е отвлечен!

admin

Утре в "Лейди, историята на една роза": Лилиана натопява Лейди; Фатима открива празния буркан и обвинява (19 април)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy