Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 125 – Сертер се заклева да отмъсти на Халис и Ферит!

Ферит и Сейран споделят мълчалив, многозначителен поглед. Моментът е прекъснат, когато телефонът на Сейран звъни. Кязим ѝ се обажда и я пита къде е. Тя отговаря, че е в кафенето, където работи Едже, и пита дали нещо не е станало. Кязим казва, че нищо не се е случило, но споменава, че си е припомнил разговора им и е решил да ѝ се обади. Предлага ѝ да се обади на адвоката си, за да промени решението си за оттегляне на жалбата срещу Орхан. Сейран е объркана и пита защо. Кязим ѝ казва да се прибере вкъщи, за да го обсъдят, и я пита дали е казала на Ферит за тяхното споразумение. Сейран се съгласява да се прибере вкъщи и затваря телефона.

Ферит пита Сейран дали нещо се е случило, като забелязва, че тя изглежда нещастна. Сейран казва, че трябва да помогне на леля си и майка си с новите вещи в дома им. Ферит, загрижен, пита дали баща ѝ е направил или казал нещо и я призовава да не крие нищо от него. Сейран го успокоява, че всичко е наред. Ферит предлага да я закара до вкъщи, но тя настоява да вземе такси.

След като Сейран си тръгва, Абидин се приближава до Ферит и му казва, че Невра е в имението и иска да говори с Халис, тъй като не може да се свърже с него. Ферит, изнервен, се чуди защо Невра продължава да му се обажда и какъв е проблемът ѝ.

Вижте също..

Утре (17-ти ноември) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Опасни улици – Сезон 16 Епизод 9 (Ето какво ще видим) 15-ти февруари

admin

Тази седмица във „Вятърничав“

admin

“Златно момче” се прощава с двама главни герои

admin

Епизод 226 (Ето какво ще видим) 19-ти февруари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy