Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 151 – Анупама и Ану в опасност!

Канта съветва Анупама да балансира между грижите за семейството си и семейство Шах. Барха се опитва да насъска Пахи срещу Анупама, предполагайки, че майка ѝ може да си позволи да ѝ осигури елегантен живот. Барха и Адхик се опитват да убедят Пахи да се премести при тях, залагайки капан.

Анупама споделя страховете си с Канта, която я окуражава да запази надеждата и вярата си в Бог. Анупама и Ану се връщат вкъщи и виждат Пахи. Ану прегръща Пахи. Адхик пита Ану дали е получила нова играчка, а Ану отговаря, че Анупама ѝ е подарила такава. Барха коментира, че Ану е по-сладка от играчка, докато Анупама се взира в Пахи.

Барха казва на Анупама, че и двете ѝ дъщери са получили подаръци в този ден. Ану пита Пахи кой ѝ е дал подаръка, а Пахи отговаря, че е от Барха. Ану коментира, че Барха никога не дава подаръци, на което Барха казва, че ще даде подарък и на Ану. Анупама изпраща Ану вътре в къщата и разпитва Барха за това, че е дала толкова скъп подарък на Пахи. Барка не вижда нищо нередно в това. Пахи и Анупама спорят, като Пахи пита защо Анупама е приела диамантена огърлица от Ануж. Анупама напомня на дъщеря си, че Ануж е неин съпруг. Барха казва на Анупама да спре да преиграва.Междувременно Лила прави масаж на Кинджал, която намира това за отпускащо и хвали Лила. Кавия също иска масаж. Лила я пита защо ѝ е. Кинжал споменава, че чака маслото на Анупама за намаляване на стриите. Лила се чувства недооценена и казва на Ванрадж, че каквото и да прави за Кинджал, остава незабелязано, тъй като Кинджал продължава да хвали Анупама, която е заета с Ану. Ванрадж планира да прибере Пахи, което разстройва Кавия.

Пахи пита Анупама дали може да остане в къщата на Кападия, но Анупама отказва. Барха пита защо дъщерите на Анупама не могат да живеят под един покрив. Анупама заявява, че дъщерите ѝ са нейна отговорност и тя ще взема решения за тях. Ануж пристига и подарява на Ану сребърен сервиз за хранене. Ану развълнувано го показва на Анупама и Пахи. Барха и Анкуш отбелязват, че подаръкът е скъп и специално поръчан от Ануж. Анупама е шокирана и обидена от подаръка, но Ануж ѝ обяснява, че той има емоционална, а не парична стойност.

Ванрадж открива, че Пахи си е тръгнала от колежа по-рано. Пахи пита Ануж дали може да остане в къщата на Кападия, а Ануж ѝ казва, че първо трябва да получи разрешението на Ванрадж, тъй като то е най-важно. Пахи пита дали ще може да остане, ако Ванрадж разреши. Ануж се съгласява, оставяйки Анупама зашеметена.

Вижте също..

“Наследство”: Яман и Сехер попадат в капан

admin

Утре (07-ми август) в “Наследство” Яман предлага

admin

Утре в "Ямата": (3 април)

admin

Три сестри – Епизод 62 (Ето какво ще видим) 30-ти януари

admin

Днес (21-ви май) в “Наследство” Ето какво ще видим

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy