Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 127 – Суна иска развод!

Зерин и Сертер се срещат отново в болницата. Зерин го пита защо е там и му казва, че Пелин не иска да говори с него. Сертер уверява Зерин, че е там от загриженост за Пелин, а не за да ѝ навреди. Зерин го предизвиква, питайки го защо притеснява Пелин, ако твърди, че е загрижен за нея, и предполага, че срещата с него само ще донесе болка на Пелин. Тя изразява разочарованието си от това, че всички останали сякаш са се абстрахирали от ситуацията, без да признаят въздействието ѝ върху дъщеря ѝ.

Сертер се съгласява със Зерин, признавайки, че всички останали са продължили напред, но той продължава да се тревожи за Пелин. Пита се дали трябва да се държат така, сякаш нищо не се е случило, и моли Зерин да не го прави. Зерин го моли да даде малко време на Пелин да се възстанови и обещава да им уреди среща по-късно. Сертер признава, че се чувства отговорен за случилото се, дори и да не е виновен, и е готов да направи всичко необходимо, за да поправи нещата. Той изповядва любовта си към Пелин и желанието си да я направи отново щастлива, като моли Зеррин да я държи далеч от Ферит.

Акин урежда Сейран да се срещне тайно с Ферит. Някой ги снима заедно и изпраща снимките на Кязим. Ферит казва на Сейран, че не иска да живее без нея. Сейран му отговаря, че да бъдат заедно ще е много трудно след всичко, което се е случило. Ферит обръща внимание, че не е казала, че не иска да бъде с него или че не го обича, а само че ще е трудно. Той настоява, че вече са се сблъсквали с такива трудности преди и пита защо тя смята, че не могат да ги преодолеят този път.

Вижте също..

Епизод 338 (Ето какво ще видим) 01-ви август

admin

Въпреки, че рейтингите на сериала „Рибарче“ спаднаха,някои зрители не губят надежда!

admin

„Моето име е Мелек“, еп. 179: Единственото нещо, което ще спаси Мелек…

admin

Моето име е Мелек – Епизод 114 (Ето какво ще видим) 29-ти февруари

admin

“Остани с мен: Безкрай” – какво ще се случи в епизод 30

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy