Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп. 57: Мурат настройва децата си срещу Неслихан!

Мурат пита Дамла дали ще се омъжи за него. Дамла поглежда Неслихан и Пойраз и казва: “Да”.

Колата на Пойраз спира пред службата за регистрация. Неслихан и Пойраз се приближават до колата, но в този момент Мурат се обръща към Неслихан. Пойраз и Неслихан се обръщат и виждат Дамла и Мурат да се приближават към тях. Пойраз казва на Неслихан да ги игнорира. Мурат се приближава до “младоженците” и им пожелава щастие.

Пойраз леко побутва Неслихан към колата. Мурат се подсмихва:

– Какво е това? Бързаш за медения си месец ли? Тогава не можеш да вземеш децата за уикенда. Ще им кажа така, мама си има нов мъж. Тя отиде на разходка с него, нали?

– Не го прави. Не казвай нищо на децата? Ще им кажа сама, иначе ще се разстроят.

– Няма да се разстроят. Децата ще се разстроят, че мама се е омъжила за първия богат мъж, който ѝ е попаднал.

– Престани да дрънкаш. Какво искаш? – Пойраз е ядосан.

– Съжалявам, но не мога ли да говоря с майката на децата си?

– Тогава разговаряйте с нея като с майка на децата ви. Иначе няма да го позволя. Няма да ти позволя да разстроиш нито нея, нито децата.

– Хм. Това е шега, нали? – Мурат се хили. – Дали имам право да разстройвам децата? Това е моя грижа. И тъй като си любител на децата, виждам, че е по-добре да помислиш за нея. – Мурат посочва към Дамла. – И бебето в корема ѝ. Не я разстройвай и не ме ядосвай пред майката на децата ми. И не крещи. Аз съм най-добрият в крещенето. Питайте който искате.

Неслихан моли Пойраз да се качи в колата. Без да обръща внимание на Неслихан, Пойраз пита Дамла какво прави тук. Дамла крещи:

– За да видя. За да видя как изоставяш детето ни. Как се жениш за друга. Как ставаш баща на нейните деца. – Дамла се обръща към Неслихан. – Доволнали си? Ти лиши детето ми от баща. Отмъсти си на мен?

– Това е достатъчно, Дамла. Така или иначе нямаше да се омъжа за теб. Никога не бих се оженил за човек като теб.

– Тя не те обича, не виждаш ли? Използва те, за да получи попечителство над децата и да ми отмъсти.

– Вие двамата си мислете каквото си искате. Не можеш да развалите щастието ни. – Пойраз хваща ръката на Неслихан. – Хайде да вървим, скъпа. Хайде да вървим.

Неслихан и Пойраз се качват в колата. Мурат поглежда вътре в колата и пита Неслихан дали се е омъжила, за да си върне децата, или наистина е влюбена. Пойраз изскача от колата и като хваща Мурат за яката, изисква от него да говори с майката на децата си по подходящ начин. Мурат ехидно моли Пойраз да му удари шамар.

Неслихан моли Пойраз да се успокои, като обяснява, че Мурат нарочно го провокира. Неслихан иска от Мурат да не смее да каже на децата ѝ за брака ѝ. Мурат ѝ напомня, че е баща и не възнамерява да разстройва децата си. Веднага след като колата на Пойраз тръгва, Мурат пита Дамла дали знае адреса му.

В колата Неслихан се разкайва, че едва са се оженили, а Пойраз вече има проблеми заради нея. Неслихан е сигурна, че Мурат няма да ги остави на мира и ще започне да нанася двойни щети. Неслихан решава, че за нея е по-добре засега да остане в къщата на Атила. Пойраз се противопоставя, напомняйки ѝ, че не трябва да се отказват сега. Ако Мурат възнамерява да я нападне, той ще нападне и него.

Вижте също..

Епизод 61 (Ето какво ще видим) 18-ти септември

admin

Моето име е Мелек – Епизод 131 (Ето какво ще видим) 25-ти март

admin

Епизод 227 (Ето какво ще видим) 04-ти април

admin

Утре (16-ти юли) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Не ме оставяй": Съла вижда Тарък и Мелтем заедно и решава да; Елиф разбира, че Емре е (9 май)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy