Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Отложиха снимките на “Мисията невъзможна: Пълна разплата“ (част 2)

Повреда в подводница на стойност 27 милиона евро се оказа пречка за снимките на новия филм с участието на Том Круз в главната роля.

Подводницата се повреди при спускането й във водата и претърпя значителни щети, които трябва да бъдат отстранени. Заснемането на сцените от “Мисията невъзможна: Пълна разплата” (втора част) бе отложено с няколко седмици, а разходите на продукцията се увеличиха значително заради забавянето на процеса.

Седмата част на “Мисията невъзможна: Пълна разплата” (първа част) излезе на голям екран миналата година с голямо закъснение заради стачката на холивудските сценаристи. Продължението трябваше да се появи по кината това лято, но премиерата отложена за май 2025 година. След поредното забавяне, се очаква датата на първото излъчване на кинолентата отново да бъде променена.

Том Круз отново ще се превъплъти в ролята на пилота Пийт Мичъл в нов филм от сагата “Топ Гън”. Последната част на “Топ Гън”, озаглавена “Маверик”, успя да спечели 1, 5 милиарда долара.

 

Материалът Отложиха снимките на “Мисията невъзможна: Пълна разплата“ (част 2) е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

Утре (13-ти февруари) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

“Наследство”: Яман и Сехер попадат в капан

admin

Утре (03-ти ноември) в “Свободна да избира” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": (3 май)

admin

Остани с мен: Безкрай – Епизод 45 (Ето какво ще видим)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy