Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 161 – Хаос в дома на Шах!

Семейство Шах изпълнява ритуала с Кинжал и бебето. Междувременно Самар се обажда на Ануж, който се притеснява, като вижда Анупама и Ванрадж с бебето. Барха и Анкуш се опитват да се възползват от ситуацията, което ядосва Ануж. В дома на Шах, Рахи продължава да се подиграва на Паритош, призовавайки го да бъде отговорен като баща, но Ванрадж го защитава. Рахи решава да продължи да гостува на Шах, което кара Анупама да реши да разкрие истината, която Рахи крие.

Анупама окачва кукла на люлката на бебето с помощта на Ану. Лила предупреждава Ану да бъде внимателна. Кинжал се възхищава на куклата, а Рахи също я хвали. Кинжал пита дали Анупама я е направила и тя хвали помощта на Ану.

Анупама обяснява, че в света на бебето присъствието на майката е жизненоважно, а Самар коментира, че социалният живот на бебето е засегнат. Анупама казва на Самар да спре да я прекъсва и обяснява, че възрастните обграждат бебето с вещите си, за да го успокоят. Самар добавя плюшено мече към люлката, а Шах добавят любимите си предмети, украсявайки я за бебето. Ану прави снимка.

Ануж открива бележка от Анупама, която му напомня да провери отново някои файлове. Той я цени и благодари на Бог за присъствието ѝ в живота му, възхищавайки се на способността ѝ да се справя с работата, въпреки че е заета. Ану се приближава до бебето, но Лила ѝ казва да стои настрана, което я кара да се разплаче. Ану прегръща Анупама, а Лила се оправдава. Рахи също утешава Ану.

Вижте също..

Днес (20-ти септември) във ФИНАЛА на “Семейството” Ето какво ще видим

admin

„Три сестри“, еп.148: Тюркян изнася урок по морал на Севилай!

admin

Скъпа мамо – Епизод 82 (Ето какво ще видим) 29-ти юли

admin

Скъпа мамо – Епизод 61 (Ето какво ще видим) 27-ми юни

admin

Утре в "Богатите също плачат": Мариана и Луис Алберто откриват (19 юни)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy