Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно Новини от Турция

Фахрие Евджен на 38!

Красивата изпълнителка, която стана известна и в България с ролята на Неджля от популярната поредица “Листопад”, отбеляза своя 38-ми рожден ден.

Фахрие Евджен публикува в социалните мрежи снимки от празненството, на които позира заедно със съпруга си – актьора Бурак Йозчевит и техните синове – Каран и Керем. Фахрие впечатли почитателите си с торта във формата на къща, върху която бяха поставени захарни фигурки на семейството.

“Това бе един от най-значимите рождени дни в живота ми. Благодаря за хубавите пожелания на всички приятели и близки, и на моята голяма фамилия. Много ви обичам!”, гласи посланието на артистката под фотографиите.

В миналото Фахрие Евджен преживя болезнена раздяла с актьора Йозджан Дениз, които е известен със слабостта си към нежния пол. Двамата сложиха край на връзката си, след като Фахрие не успя да прости неговите изневери.

Фахрие Евджен обаче намери щастието в лицето на своя колега Бурак Йозджевит. Фахрие и Бурак се запознаха на снимачната площадка на романтичната сага “Чучулигата” и бързо се превърнаха в любима екранна двойка на зрителите. Любовта им пламна и в реалния живот и те официализираха своята връзка на пищно сватбено тържество през 2017 година.

Материалът Фахрие Евджен на 38! е публикуван за пръв път на Вестник TV Сага.

Вижте също..

“Ти разкажи, Черно море”: Кошмарът на Нефес

admin

Тази седмица в „Домът, в който си роден, е твоята съдба“

admin

„Свободна да избира“ еп. 218 – Какво крие бъдещето за Анупама?

admin

„Ти разкажи, Черно море“, еп.198, (Diema Family) – какво ще се случи…

admin

Новости, премиери и акценти в програмите на bTV Media Group за 02 – 08 октомври 2023 г.

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy