Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 165 – Кинджал се връща при Паритош?

Анупама казва на Паритош, че ако наистина иска да сложи край на живота си, тя има по-остър нож в кухнята, и му предлага да му помогне. Тя го критикува, че използва тъп нож, за да отправя заплахи, и го обвинява, че драматизира, вместо наистина да съжалява за действията си. Паритош твърди, че Анупама е унищожила живота му и я предизвиква сама да му пререже китката. Анупама го упреква, че се опитва да манипулира Кинджал, вместо да се извини искрено, и му казва да си върви.

Лила обвинява Анупама за проблемите в семейството, но Хасмук я защитава и моли Лила да спре с ненужните обвинения. Анупама критикува Паритош за това, че се опитва да изтръгне извинение от Кинджал и я изнудва емоционално. Когато Паритош отказва да си тръгне и започва да чупи вещи, Ануж се намесва, като предупреждава Паритош да не наранява Анупама. Ануж нарежда на Анупама да се обади на Ванрадж.

Ануж казва на Ванрадж, че Паритош създава проблеми на Кинджал и Аря, и заплашва, че ако се наложи, ще се обърне към полицията. Ванрадж решава да отиде в дома на Анупама. Паритош, решен да вземе Кинжал обратно със себе си, отказва да тръгне без нея. Кинжал, разговаряйки с Аря, се оплаква как Паритош е разрушил мечтите ѝ и се бори да взема решения като майка. Пристига Ванрадж и се опитва да отведе Паритош, но Паритош настоява да остане. В крайна сметка Ванрадж успява да го отведе. Барха, Анкуш и Адхик се надяват да се възползват от напрежението между Анупама и Ануж.

Вижте също..

“Свободна да избира” еп. 170 – Ванрадж е бесен! Ще се омъжи ли Пахи за Адхик?

admin

Победител от кулинарно предаване отпадна от Hell’s Kitchen

admin

Утре във "Вятърничав": (28 юли)

admin

Епизод 299 (Ето какво ще видим) 06-ти юни

admin

Тази седмица в „Без твоя поглед“

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy