Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп. 66 : Ще се върнели Неслихан при Мурат? – какво ще се случи…

Гюлсерен разказва на Неслихан, че ѝ се е обадил брокер и ѝ е казал, че Пойраз е променил решението си да продаде къщата. Неслихан предполага, че той е повлиян от Дамла и казва, че когато тя попитала Мурат за Корай, той веднага прехвърлил “топката” към Пойраз. Казва, че ако някой е прикривал Дамла, то това е бил Пойраз. Шахика се съмнява, че Пойраз е способен на такова нещо. Неслихан решава да поговори с Пойраз.

Неслихан пристига в компанията и влиза в офиса на Пойраз. Неслихан се интересува дали той е подписал документите за развод. Пойраз не разбира забързаността на Неслихан и се пита дали се е помирила с Мурат. Неслихан го уверява, че това никога няма да се случи. Пойраз ѝ казва, че я е видял тази сутрин в двора на къщата на Мурат. Неслихан обяснява, че Бату е болен и тя е седяла до леглото му цяла нощ.

– Съжалявам. – Пойраз сяда по-близо до Неслихан. – Не само за това, но и за всички лоши неща, които съм ти причинил.

– За всички лоши неща, Пойраз? За какво точно говориш?

– Знам, че между теб и Атила не се е случвало нищо. Мурат сам си го призна. Той е направил тези снимки, за да получи предимство в съда. Това е било измама.

– Копеле! Той също така казва, че те обичам. Не е загубил надежда.

– Не му се доверявай. Не можеш да му се довериш.

– Не се при теснявай, аз не се доверявам. Вече съм научила горчивия урок на живота. Не можеш да се довериш на никого.

– Неслихан.

– Не казвай нищо. Ти сам реши да останеш с Дамла. Темата е затворена за мен.

– Какво ще стане, ако кажа, че съм допуснал грешка?

– Твърде късно е. Приятелството ни е приключило, не заради мен, а заради това, което ти направи. Но все пак искам да те попитам нещо: Мислил ли си някога, че защитаваш убиец?

– Дамла е невинна.

– Не е виновна?! Добре, да кажем, че е, но какво, ако не е? Ами ако се окаже, че Корай е убила Дамла, какво ще направиш? Бихте ли я спасили от затвора, за да спасиш детето си?

Пойраз уверява Неслихан, че ако е научил, че именно Дамла е убила Корай, сам е щял да я заведе в полицията. Пойраз не разбира защо сега говорят за убийството на Корай и отбелязва, че без сериозни доказателства полицаите не влизат в затвора. Неслихан е сигурна, че Атила е невинен. Пойраз ѝ напомня, че преди малко Неслихан е казала, че не вярва на никого. Но едно е да се доверяваш на всички, а съвсем друго – на Атила. Неслихан свежда очи и мълчи. В този момент пристига управителят на банката и подава на Пойраз куфарче с пари. Неслихан поглежда куфарчето с подозрение.

След като напуска компанията, Неслихан се качва в колата. Пойраз излиза, пуска шофьора и се качва в колата си. Неслихан решава да последва Пойраз.

Вижте също..

Утре в "Домът": (9 юли)

admin

„Лу и мъничетата“ започва по Cartoonito

admin

Сейран е в паника, Ферит ще се жени за Пелин

admin

Сейран гони Пелин от имението, разказва истината на Халис

admin

Преплетени съдби – Епизод 1 (Ето какво ще видим) 01-ви януари

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy