Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

“Свободна да избира” еп. 169 – Анупама в шок!

Ванрадж и Ануж обсъждат обществените очаквания, които пречат на мъжете да изразяват открито чувствата си. Ванрадж признава, че ревнува от близката връзка на Анудж с Анупама. Анудж казва, че ревнува Ванрадж, защото той има родители. Анкуш ги вижда да разговарят и започва да ревнува. Ванрадж решава да се обади на Пахи

По време на играта “Истина или предизвикателство” Барха разкрива, че обича фамилията на Анкуш, а не самия Анкуш. Това изявление шокира останалите жени. Тя обяснява чувствата си, като казва, че любовта избледнява, но името остава. тя също така пояснява, че Анкуш я е приемал за даденост и никога не ѝ е позволявал да управлява бизнеса въпреки магистърската ѝ степен, заради мъжкото си его.

Анкуш, който се чувства уязвим, след като наблюдава общуването между Анудж и Ванрадж, манипулира Ванрадж, като му казва, че Анудж е дал заем на Самара. Ванрадж е шокиран и се изправя срещу Самар и Ануж. Самар обяснява, че е взел заема, за да уреди кариерата си, и че ще го върне; той също така казва, че е скрил заема от Ванрадж, защото не е искал Ванрадж да се чувства зле. Ванрадж благодари на Анудж, че е помогнал на Самар.

Вижте също..

Утре (12-ти октомври) в “Опасно изкушение” Ето какво ще видим

admin

"Ти разкажи, Черно море": Годежът на; Нефес и Тaхир казват на Ийт, че Джейлян (29 юни)

admin

“Опасно изкушение”: Доан ще се развежда с Ендер

admin

“Наследство”: Зухал предава Икбал

admin

Моето име е Мелек – Епизод 151 (БГ Аудио)

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy