Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Доброта“, еп. 67 : Пойраз решава да предаде Дамла! – какво ще се случи…

Дамла се връща в къщата на Пойраз с такси и съобщава на Неджати и леля ѝ, че Пойраз е мъртъв. Дамла се преоблича в чисти дрехи и нарежда кървавите дрехи да бъдат изгорени. Дамла уверява Неджати, че трябва непременно да успеят да натопят Пойраз за убийството на Корай, иначе няма да могат да се измъкнат.

Неджати си мисли за телефона на Корай. Неджати влиза в стаята на Пойраз, събира вещите му в една пътна чанта и подхвърля телефона на Корай.

Вкъщи Неслихан разказва на майка си и Гюленсер, че Пойраз е трябвало да ѝ доведе убиеца на Корай, но е претърпял инцидент, в който не е оцелял. Неслихан е сигурна, че Дамла е убиецът на Корай, но Атила смята, че това е Пойраз.

Атила посещава Дамла и я пита къде е била тази сутрин. Дамла уверява, че е спала вкъщи. Неджати и Сангюл потвърждават думите на племенницата ѝ. Дамла хлипайки им напомня, че бащата на детето ѝ е починал и ги моли да я оставят на мира. Сангюл отбелязва, че племенницата ѝ е бременна, и я води на двора.

Кадир съобщава на Атила, че в стаята на Пойраз са намерили пътна чанта с вещи и телефон. Атила нарежда да изпратят телефона на експертите.

Мурат влиза в къщата на Пойраз и пита какво се случва тук. Атила му казва, че Пойраз е мъртъв. Неджати иска да излезе на двора, но Атила му заповядва да го отведат в участъка.

Вижте също..

Днес (02-ри май) в “Не ме оставяй” Ето какво ще видим

admin

Утре в "Доктор Чудо": Назлъ слага нарочно бутилка с алкохол в стаята на баща си, а след това (11 април)

admin

„Мащехата“, еп.32 – какво ще се случи…

admin

Нов трейлър на “Уроци по химия” с участието на Бри Ларсън

admin

Трима братя, три сестри с.2 еп.15 – какво ще се случи…

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy