Image default
Всички Сериали Гледани в България Епизоди Интересно

„Златно момче“, еп. 144 – Сейран се учи да кара кола!

Ифакат размишлява върху съвета на гадателката да убие Хатидже и търси в интернет колко бързо отровата за плъхове може да убие човек. Орхан подарява кола на Сейран, като благодарност за това, че му е помогнал да излезе от затвора. Тя обаче няма шофьорска книжка и Ферит ще трябва да я научи.

Междувременно Суна се среща с баща си. Кязим забранява на дъщеря си да го нарича “татко” и критикува поведението ѝ. В отговор тя се пита дали трябва да позволи на хората да говорят, че се е развела със съпруга си толкова млада. Вместо да се фокусира върху брака ѝ, тя го призовава да раздели леля си от г-н Халис. Тя предупреждава, че ако леля му се омъжи за г-н Халис, цялото ѝ имущество ще отиде при Корхан. Тя се страхува, че леля ѝ ще бъде опозорена и изхвърлена след три дни, губейки всичко, което са спечелили, омъжвайки Сейран в семейство Корхан.

Суна казва на баща си, че знаят какво се е случило със Сейран, но сестра ѝ е забравила всичко, а изглежда, че и той е забравил. Кязим се оплаква, че леля му го е пребила и пита как може да каже на леля си какво да прави, ако собствените му дъщери не го слушат.

Вижте също..

Утре в "Ти разкажи, Черно море": (4 май)

admin

Bulgaria ON AIR е първата телевизия у нас, която започва да работи с ИИ аватари

admin

Епизод 190 (Ето какво ще видим) 13-ти февруари

admin

Утре във "Врагът отблизо": Алехандро се обвинява за смъртта на; Роксана губи (22 септември)

admin

Най-новият сериал от продуцента на „Игра на тронове“ тръгва по bTV Action

admin

Коментирай

Новини за турски сериали
Новини за турски сериали

Този уебсайт използва бисквитки , за да предостави на посетителите по добро качество. Добре Повече информация

Privacy & Cookies Policy